Oplossingen

 • Product ontwikkeling

  De basis van 4MoreTechnology ligt bij het ontwikkelen van producten. De producten hebben voornamelijk betrekking op de agrarische sector, met in het bijzonder de sierteelt. Hiernaast heeft 4More Technology ook oog om voor andere markten innovatieve, automatiserende producten te ontwikkelen en te produceren.

  Van camerasystemen en afvoerbanden, naar het optimaliseren van complete productielijnen. Zolang een productie- of verwerkingsproces kan worden geautomatiseerd, staat 4More Technology open voor ontwikkeling.

  Op onze productpagina staan onze product ontwikkelingen van de laatste jaren.

 • Vision Systemen

  Wij zijn onderscheidend in onze camerasystemen.
  Ons camerasysteem, IRISS , analyseert uw product tot in hoge nauwkeurigheid en precisie. Wij kunnen voor elk specifiek product bijpassende software maken, zodat IRISS ook voor uw product geschikt kan worden gemaakt. Zo is er op dit moment IRISS Rozen en IRISS Hortensia , twee unieke machines met een soortgelijk camerasysteem.

  Ongeacht het product, IRISS meet en analyseert altijd zeer exact. Momenteel wordt IRISS ingezet in de bloemsierteelt, maar haar potentie ligt in de volledige agrarische sector.

  De gebruiker bepaald zelf de sorteringen doormiddel van het kiezen van productkenmerken. De IRISS maakt zeer nauwkeurige metingen dankzij haar innovatieve camerasysteem, waarna de producten worden gesorteerd naar wens van de gebruiker. Hierdoor zullen de sorteringen zeer uniforme zijn naar behoefte van de gebruiker.

 • Logistieke optimalisatie

  Uw productiehal is gevuld met één groot, complex logistiekproces. Het is van belang dat dit logistiekproces perfect in elkaar zit, zodat de producten zo optimaal mogelijk worden geproduceerd.

  Tijdens onze bedrijfsbezoeken helpen wij bedrijven graag met het oplossen van logistieke uitdagingen. Deze uitdagingen hoeven niet enkel betrekking te hebben op machines, onze interesse gaat uit naar uw volledige logistieke verwerkingsproces.

  Samen kijken, meer zien, beter beslissen.

  Onze bosportioneerband is een goed voorbeeld van logistieke samenwerking tussen 4More Technology en de kweker. Samen achterhaalden we de bottleneck in het logistieke proces. We bedachten hiervoor een oplossing waarbij de bospositioneerband als succesvol idee naar voren kwam.
  Inmiddels hebben we meerdere bospositioneerbanden mogen plaatsen.

 • Monitoring

  Uw machines zitten vol met informatie. Van meet informatie over de producten tot en met de status van uw machines.

  Deze informatie kan worden omgezet in bruikbare data. De data geeft u inzicht over uw verwerkingsproces. Uiteindelijk leiden deze inzichten naar een hoger rendement uit uw productie.

  4More Technology heeft zichzelf gespecialiseerd om deze informatie te verzamelen en om te zetten in bruikbare data. Doormiddel van onze servicecontracten wordt deze data aangeboden.

  De toegevoegde waarde van data en rapportage is bewezen bij onze klanten. Heeft u interesse in het verkrijgen van inzicht over uw productie, neem dat contact op ons via het contact formulier of bel ons gerust even op.

 • Software

  De software wordt door onze software engineers zelf ontwikkeld om optimale samenhang met de hardware te realiseren. Al onze software wordt frequent voorzien updates. Deze updates bevatten vaak een basis die voortkomt uit de wensen en behoeften van kwekers. Over een passende periode verzamelen wij zoveel mogelijk feedback. Deze feedback wordt daarna volledig verwerkt in de updates. Op deze manier blijft de software up te date en volledig in lijn met de wensen van kwekers.

 • Onderhoud

  Om onvoorziene stilstand van het verwerkingsproces te voorkomen, is het van belang dat er frequent zorgvuldig onderhoud plaatsvindt. Daarbij verlengt u ook de levensduur van uw aangeschafte machines en apparatuur. Onze servicemonteurs zijn gespecialiseerd in het onderhouden van de machines. Zij staan altijd klaar om uw machine na te lopen en waar nodig te voorzien van aanpassingen.

  Aan de hand van onze servicecontracten bieden wij 24/7 remote storingshulp en waar nodig hulp ter plaatse over uw aangeschafte IRISS producten. Daarnaast kunt u over uw overige aangeschafte machines een onderhoudscontract afsluiten voor periodiek onderhoud.

 • Facebook
 • Youtube

Info@4mt.nl

Tel: 079-5932121

Nijverheidsstraat 10, 2751GR Moerkapelle