top of page

IRISS Analytics

Data

De machines die wij leveren produceren dagelijks, wekelijks, maandelijks en zelfs jaarlijks zeer veel informatie. IRISS Analytics combineert alle data die IRISS vision systemen en andere 4More Technology producten verzamelen. Door middel van cloud tools kunnen wij deze data combineren tot een gebruiksvriendelijk overzicht, waarmee wij u kunnen helpen een beter inzicht te krijgen in uw productieproces.

Deze data kunt u combineren met de data die uit uw kas komt, om bijvoorbeeld beter inzicht te krijgen waar de beste producten vandaan komen.

IRISS Data
IRISS koppeling Priva
Priva data koppeling

In samenwerking met Priva hebben wij een koppeling gebouwd waarbij Priva product data van IRISS krijgt voor hun arbeidsregistratie en wij mat/container informatie krijgen.

De mat/container informatie bevat de locatie waar de betreffende mat/container is geoogst in de kas. Deze informatie koppelen wij aan de individuele producten die verwerkt worden in de machine. Deze informatie geeft ons de mogelijkheid om overzichten te maken over uw kas. In deze overzichten kunt u de daadwerkelijke prestaties van uw gewas zien op het gebied van alle gemeten waardes van het product.

Al met al is het beheren van data steeds belangrijker en handiger, en daarmee onmisbaar aan het worden voor de kwekers. Het geeft een voordeel tegenover de concurrenten die geen gebruik maken van data. Daarnaast is het verkrijgen van een hoger rendement een onmisbaar feit en een absoluut winstpunt voor de kwekers.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over IRISS Analytics? Neem dan contact op via het formulier of bel gerust: wij beantwoorden graag uw vragen.

bottom of page