top of page
IRISS Hortensia

 

4More Technology heeft het succes van IRISS Rozen overgebracht naar de hortensia’s. IRISS Hortensia is hét systeem dat zorgt voor perfecte uniforme bossen hortensia’s.

Het IRISS camerasysteem maakt hoge kwaliteit foto's die leiden naar zeer nauwkeurige metingen. IRISS Hortensia meet standaard op boldiameter en bolkleur, optionele meting is de steellengte. Met deze metingen wordt hortensia geclassificeerd naar sorteergrenzen die zelf bepaald zijn door de kwekers. Hierdoor worden de hortensia's in perfecte uniforme bossen gesorteerd. Werken met IRISS Hortensia zorgt voor een hoger rendement, betrouwbaarheid & efficiëntie, uniformiteit & kwaliteit in uw hortensia's.

Betrouwbaarheid

Zoals bij elke automatisering is betrouwbaarheid van essentieel belang. IRISS staat bekend als zeer nauwkeurig en precies, twee kwaliteiten die haar betrouwbaarheid ten goede laten komen.

De bediening van IRISS Hortensia is zo eenvoudig mogelijk gehouden, terwijl het wel de vele mogelijkheden die het biedt optimaal benut. Dit gebruiksgemak geeft de mogelijkheid om te worden bediend door elk personeelslid, ongeacht zijn of haar achtergrond.

Uniformiteit

Uniformiteit is key bij IRISS Hortensia. Dit houd in het produceren van perfecte uniforme bossen hortensia's. De gebruiker kan eenvoudig meerdere meetwaarden hanteren waardoor de uniformiteit op eigen voorkeur is vormgegeven. Kleur, boldiameter, bloemlengte en breedte & hoogte van de knop zijn voorbeelden van te kiezen meetwaarden.

Data

 

Doordat alle exacte meetwaarden van elke hortensia worden opgeslagen in een database ontstaat heel veel extra detailinformatie. Dit kan zowel bij de teelt, als bij de marketing een extra stuk gereedschap zijn van onschatbare waarde.

Mobiliteit

De mobiele IRISS Hortensia is een klein en compact apparaat. De mobiele versie is uniek om het feit dat deze overal inzetbaar is. Daarnaast voldoet zij ook aan onze hoge kwaliteitseisen, ze is zeer betrouwbaar, efficiënt en dankzij haar compactheid is zij zeer eenvoudig in gebruik.

Is IRISS Hortensia iets voor u?

Heeft u interresse in IRISS Hortensia neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

bottom of page