top of page
Onze werkwijze
Klant: U staat bij ons centraal

 

Het is voor ons belangrijk om op gelijk niveau te communiceren met onze klanten. Wij zien onze klanten daarom als partners, niet als gewone klanten.

Echter blijft u wel centraal staan bij ons. Door u mee te nemen in het gehele ontwikkelingsproces, kunnen wij goed luisteren naar uw behoeften, eisen, wensen en belangen. Deze factoren vertalen wij dan pefect naar daadwerkelijke producten. Hierdoor zult u een product geleverd krijgen wat optimaal past in uw verwerkingsproces en perfect past in uw bedrijf.

IRISS vision systeem voor Aweta rozen sorteerder

Wij willen onze relatie onvoorwaardelijk en met diepgang aangaan, verbeteren en onderhouden. Hierbij is het belangrijk om altijd op elkaar in te spelen. Door uw behoeften en wensen perfect in beeld te hebben, kunnen wij gemakkelijker en optimaler inspelen vanuit uw perspectief. Hierdoor kunnen wij elkaar behandelen als gelijkwaardig, wat vervolgens leidt naar wederzijds respect.

Innovatie: altijd op zoek naar verbetering

Wij streven altijd naar constante verbetering van onze producten. Ons personeel heeft de kennis en de motivatie om altijd op zoek te gaan naar perfectie. Deze perfectie zorgt ervoor dat wij altijd kunnen voldoen aan uw vragen en eisen.

Stilstand is achteruitgang. Een motto welke wij ons eigen hebben gemaakt betreffende onze innovatie. Door altijd naar verbeteringen te zoeken, ook bij bestaande producten, halen wij het maximale rendement uit onze producten.

Open en eerlijk: onze bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur is kenmerkend voor onze samenwerkingen. Wij zijn klein van stuk maar groots met ideeën. Onze bedrijfsgrootte en jonge visie brengt informaliteit naar voren. Deze informaliteit zorgt voor openheid en eerlijkheid. Hierdoor is onze communicatie geen poespas: wij vertellen u hoe het is en hoe wij denken. Dit zorgt voor vertrouwen tussen ons en u.

Work in progress bij 4MT
Service: optimale samenwerking

 

Na aankoop van een product begint een persoonlijke samenwerking. Hierin zullen wij veel contact met u onderhouden, zodat wij precies de stand van zaken weten over uw aangeschafte product. Met deze kennis kunnen wij zo spoedig mogelijk eventuele problemen oplossen.

Verder zijn wij zeer flexibel: wij kunnen u altijd direct helpen met storingen of problemen. Dit kan duidelijke hulp-op-afstand zijn of onze vakbekwame servicemonteurs komen u zo spoedig mogelijk tegemoet.

Wij denken graag met u mee. Wanneer u tegen problemen aanloopt of wanneer u onzeker bent over een zaak, neem dan vooral contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw situatie. 

bottom of page