top of page

Banden

Bospositioneerband

 

De Bospositioneerband is in het leven gekomen dankzij vragen in logistieke optimalisatie. De vraag was ‘hoe kunnen wij de producten die met de hand op een band worden gelegd perfect uitlijnen voor het seal proces’ .

De band is zo geconstrueerd dat het laatste deel van de band ten opzichte van de aanvoerband kan verschuiven. Door deze verschuiving kunnen de producten op de band altijd op de optimale positie van de band voor de uitvoerzijde komen.

Door deze handeling te automatiseren, hoeft er geen handmatige correctie meer plaats te vinden. Dit bespaart arbeid en dus kosten.

Afvoerband

 

Bij het verwerken van bijvoorbeeld rozen komen er altijd kleine stukken afval vrij tijdens het op maat maken van de bossen. Het is belangrijk dat dit afval optimaal wordt afgevoerd zodat de werkvloer er weinig werk aan heeft om dit te onderhouden. De afvoerbanden van 4More transporteren vuilafval van snijbloemen snel en effectief.

Op de banden zijn zogeheten ‘meenemers’ geplaatst. De meenemers zorgen dat het afval steevast optimaal wordt meegenomen, zodat er geen ophopingen ontstaan op de band. Daarnaast is de band geheel voorzien van rubberen voorzieningen aan de zijkant van de band waardoor er geen afval tussen de hardware en de band komt. Een kleine innovatieve toevoeging die onderhoudskosten bespaard.

bottom of page