top of page

4MT Bufferstation

Oplossing voor kleine sorteringen

In nauwe samenwerking met 1 van onze klanten, is het product 4MT Bufferstation tot stand gekomen.

Het probleem waar men tegenaan liep, was dat er van sommige sorteringen rozen maar minimale aantallen per dag gesorteerd werden. Omdat voor iedere sortering een apart bosstation gebruikt wordt, waren er bosstations die maar een fractie van hun capaciteit per dag draaiden. Als oplossing ontwikkelden wij het 4MT Bufferstation.

4MT Bufferstation bij Porta Nova
4MT Bufferstation
3x meer capaciteit

4MT Bufferstation maakt het mogelijk om 3x zoveel sorteringen te verwerken op de oppervlakte van 1 bosstation. De rozen worden gebufferd in een snaarbandenstation. Hierin passen ca 30-40 rozen, afhankelijk van de knopgrootte. Zodra het station vol is, klinkt er een alarm. De medewerker kan dan eenvoudig het station leeghalen en de rozen handmatig bossen. Door 1 bosstation te vervangen door 4MT Bufferstation, kunt u dus 2 extra sorteringen kwijt. Of voeg 4MT Bufferstation toe naast uw huidige bosstations. Door het modulaire systeem heeft u dan zelf in de hand hoeveel extra sorteringen u kwijt kunt.

4MT bufferstation werkt in combinatie met IRISS Rozen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over 4MT Bufferstation? Neem dan contact op via het formulier of bel gerust: wij beantwoorden graag uw vragen.

bottom of page