top of page
Onze Historie
Oprichting

 

4More Technology is opgericht op 26-09-2011 door oprichters Kees Bukman, Dirk Bac en Leo Crezee.

Bij de oprichting van 4MT ontwikkelden zij, samen met SGL, de SGL Analyser en de SGL Smartbox. Beide producten helpen SGL, de marktleider in veldbeheer in stadia, om haar grasgroei en gras onderhoud optimaal te controleren.

Na dit succes ging 4MT aan de slag met ander projecten zoals IRISS: een meet-/sorteermachine die onderscheidend bleek te zijn op de rozenmarkt. Dankzij IRISS konden rozenkwekers nauwkeuriger uniforme bossen maken en sorteren. Deze eenvoudige bedienbare, maar zeer innovatieve oplossing bleek de klantenbehoeften volledig tegemoet te komen. Mede hierdoor werd het product een groot succes.

Verder groeide het bedrijf exponentieel in de eerste jaren na haar oprichting.

Het heden

Op 20-02-2020 verhuisden wij naar een nieuwe, meer passende locatie voor het groeiende bedrijf. Hier gingen we weer aan de slag met nieuwe succesvolle projecten zoals onze bospositioneerband, onze bandensturing en onze bladafvalband.

Ons nieuwste project, IRISS Hortensia, krijgt nu onze voornaamste focus. IRISS Hortensia is een meetmachine die voortkomt uit het succes van IRISS Rozen. IRISS Hortensia Mobiel is een kleinere, flexibelere versie van IRISS Rozen. Deze variant van het product is volledig vormgegeven aan de hand van de behoeften van de kwekers. Verder bevat IRISS Hortensia verbeterde software en nieuwe mechanica ten opzichte van IRISS Rozen. En met de komst van de IRISS Hortensia Sorteermachine is er nu ook voor deze snijbloem een efficiente sorteermethode beschikbaar.

De toekomst

 

We kijken graag naar de toekomst: onze tekentafel  ligt vol met innovatieve ideeën en producten!

 

Wij weten echter dat onze grootse toekomstplannen enkel gerealiseerd kunnen worden in samenwerking met onze klanten. Uw behoeften, belangen, eisen, wensen en verwachtingen zijn de drijfveer voor zowel ons als uw succes.

 

Daarom willen wij samen met u de toekomst ingaan. 4More Technology: voor u, met u. 

4MT pand
bottom of page