top of page

Besturing Modules

IRISS Host

 

Om het meeste uit het IRISS camerasysteem te halen, is een IRISS Host ten zeerste aan te raden. De IRISS Host geeft de gebruiker nog beter de controle over hun verwerkingsproces.

Een IRISS Host in combinatie met het IRISS camerasysteem heeft namelijk een aantal voordelen:

 • Hogere capaciteit

 • Het verzamelen van data, wat wordt behandeld onder het product IRISS Analytics, gebeurt optimaler wanneer de IRISS Host en IRISS Hardware verbonden zijn.

 • De productieprocessen worden beter gestructureerd. De samenhang van IRISS Hardware en IRISS Host zorgt voor eenvoud en structuur: in onze ogen de juiste aanvulling op het productieproces.

 • Dankzij de IRISS Host krijgt men perfect inzicht in de productiecapaciteiten van de machines. Dit zorgt ervoor dat wij optimale ‘custom solutions’ kunnen vormgeven voor de klant.

 • Klaar voor de toekomst!

IRISS Host
Bufferbanden

 

Voor klanten die extra kwaliteit controle doen na het initiële verwerking proces, hebben wij een speciale besturing module gebouwd voor uw bufferbanden. Deze speciale besturing geeft optimale balans tussen bufferen van bossen en het aanvoeren van bossen naar de controleurs.

 

Deze module kan op oude banden geplaatst worden of compleet met nieuwe bufferbanden op de lengte die u wenst.

Bufferbanden bij Aweta TRS
Bosstation

 

De bosstation besturing is een vervanging van uw bestaande bosstation besturing. Er zijn een aantal verbeteringen van de nieuwe bosstation besturing:

 • Hogere verwerkingscapaciteit

 • De bosstations kunnen meer functies vervullen, ten opzichte van haar voorganger.

 • Er is meer data inzicht mogelijk dankzij de innovatieve dataopslag in de bosstations. Zo zijn van iedere bloem in het bosstation alle inhang- en meetgegevens inzichtelijk weergegeven.

 • Er zijn meer controlemogelijkheden aanwezig op onze bosstations, ten opzichte van haar voorgangers.

 • De bossen worden gewogen: een unieke feature voor een bosstation.

 • Het systeem van de bosstations kunnen zelf controle uitvoeren. Aan de hand van deze controle kan er worden gekeken of er iets kapot is of zelfs aan het kapot gaan is. Zo kan stilstand worden voorkomen.

 • De gebruiker kan direct alle gegevens van de bloemen in het station terugvinden op het display.

4MT bosstation besturing
Codeersystemen

4More Technology biedt klanten de mogelijkheid om codeer- en registratiesystemen op hun machines te bouwen. Met deze systemen kunnen klanten beter inzicht krijgen in de prestaties van de medewerkers en kan er een extra stap genomen worden in de kwaliteit van het eindproduct.

Codeerknoppen

De codeerknoppen van 4More Technology dienen als extra innovatieve toevoeging bij het ophangen van de producten in het productieproces.

Het personeel kan met de codeerknoppen extra keuzes maken over de kwaliteiten van de producten. Het gaat hier over de kwaliteiten die niet goed zichtbaar zijn voor het vision systeem zoals bepaalde, moeilijk te detecterende ziektes.

Dankzij de codeerknoppen kunnen door het menselijk oog extra waardes worden toegevoegd aan de producten.

Controlebalk

 

De controlebalk, een innovatieve toevoeging aan uw productieproces.

Creëer extra controle in het codeerproces en laat iemand die extra kwaliteitscontrole doen. Hiermee garandeert u dat alleen de juiste producten in uw verwerking systeem komen.

Per product loopt een specifieke kleur mee op de LED strip. Deze kleur geeft aan welke medewerker het product heeft ingehangen en welke kwaliteit er aan verbonden zit. Hierdoor kan het personeel die de eindcontrole uitvoert de werknemers controleren.

Controlebalk rozen
Interesse of vragen?

 

Heeft u interesse in één van onze producten of vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

bottom of page