top of page
Over ons

Wij zijn 4More Technology, wij zijn er voor meer innovatie op het gebied van industriële automatisering in de agrarische sector. Een jong bedrijf met frisse en vernieuwende ideeën om uw bedrijf op het volgende niveau te krijgen.

 

Dankzij onze flexibiliteit, kunnen we u altijd direct  te woord staan of helpen bij storingen. Verder zijn wij zeer meedenkend, bij uitdagingen zoeken wij graag samen met u naar de beste oplossing die past in uw productieproces.

Klant: U staat bij ons centraal

 

Het is voor ons belangrijk om op gelijk niveau te communiceren met onze klanten. Wij zien onze klanten daarom als partners, niet als gewone klanten.

Echter blijft u wel centraal staan bij ons. Door u mee te nemen in het gehele ontwikkelingsproces kunnen wij goed luisteren naar uw behoeften, eisen, wensen en belangen en deze factoren perfect vertalen naar daadwerkelijke producten. Hierdoor zult u een product geleverd krijgen welke optimaal past in uw verwerkingsproces en perfect past in uw bedrijf.

Wij willen onze relatie onvoorwaardelijk en met diepgang aangaan, verbeteren en onderhouden. Hierbij is het belangrijk om altijd op elkaar in te spelen. Door uw behoeften en wensen perfect in beeld te hebben, kunnen wij gemakkelijker en optimaler inspelen vanuit uw perspectief. Hierdoor kunnen wij elkaar behandelen als gelijkwaardig, wat vervolgens leidt naar wederzijds respect.

Innovatie: altijd op zoek naar verbetering

Wij streven altijd naar constante verbetering van onze producten. Ons personeel heeft de kennis en de motivatie om altijd op zoek te gaan naar perfectie. Deze perfectie zorgt ervoor dat wij altijd kunnen voldoen aan uw vragen en eisen.

Stilstand is achteruitgang. Een motto welke wij ons eigen hebben gemaakt betreffende onze innovatie. Door altijd naar verbeteringen te zoeken, ook bij bestaande producten, halen wij een maximale rendement uit onze producten.

Open en eerlijk: onze bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur is kenmerkend voor onze samenwerkingen. Wij zijn klein van stuk maar groots met ideeën. Onze jonge bedrijfsgrootte brengt informaliteit naar voren. Deze informaliteit zorgt voor openheid en eerlijkheid. Hierdoor is onze communicatie geen poespas, wij vertellen u hoe het is en hoe wij denken. Dit zorgt voor vertrouwen tussen ons en u.

Service: optimale samenwerking

 

Na aankoop van een product begint een persoonlijke samenwerking. Hierin zullen wij veel contact met u onderhouden zodat wij precies de stand van zaken weten over uw aangeschafte product. Met deze kennis kunnen wij zo spoedig mogelijk eventuele problemen oplossen.

Verder zijn wij zeer flexibel, wij kunnen u altijd direct helpen met storingen of problemen. Dit kan duidelijke hulp-op-afstand zijn of onze vakbekwame servicemonteurs komen u direct tegemoet.

Wij denken graag mee met u. Wanneer u tegen problemen aanloopt of wanneer u onzeker bent over een zaak, dan denken wij graag mee met u om gezamenlijk de meest geschikte oplossing te vinden. 

Wie zijn wij

 

Het personeel van 4More bestaat uit jonge werknemers met aanzienlijke ervaring  die samen bouwen aan een betrouwbaar eindproduct in productontwikkeling automatisering en elektrotechniek. Deze kennis en ervaring is terug te zien in het werk dat wij leveren aan u. Eerst luisteren wij naar u, daarna vertalen wij uw behoeften en wensen naar een innovatief, geschikt product. Dit product past perfect in uw productieproces en voldoet volledig aan uw behoeften.

Oprichting

 

4More Technology is opgericht op 26-09-2011 door oprichters  Kees Bukman, Dirk Jacobus Bac en Leo Crezee.

Bij de oprichting van 4More ontwikkelde wij, samen met SGL, de SGL Analyser en de SGL Smartbox. Beide producten helpen SGL, de marktleider in veldbeheer in stadia, om haar grasgroei en gras onderhoud optimaal te controleren.

Na dit succes ging 4More aan de slag met ander projecten zoals IRISS, een meet/sorteermachine die onderscheidend bleek te zijn op de rozenmarkt. Dankzij IRISS konden rozenkwekers nauwkeuriger uniforme bossen maken en sorteren. Deze simpele maar zeer innovatieve oplossing bleek de klantenbehoeften volledig tegemoet te komen, hierdoor werd het product ook een groot succes.

Verder groeide het bedrijf exponentieel in de eerste jaren na haar oprichting.

Het heden

Op 20-02-2020 verhuisden wij naar een nieuwe, meer passende locatie voor het groeiende bedrijf. Hier gingen we weer aan de slag met nieuwe succesvolle projecten zoals onze bos positioneerband, onze bandensturing en onze bladafval band.

Ons nieuwste project, IRISS Hortensia, krijgt nu onze voornaamste focus. IRISS Hortensia is een meetmachine die voortkomt uit het succes van IRISS Rozen. IRISS Hortensia is een kleinere, flexibelere versie van IRISS Rozen. Deze variant van het product is volledig vormgegeven aan de hand van de behoeften van de kwekers. Verder bevat IRISS Hortensia verbeterde software en nieuwe mechanica ten opzichte van IRISS Rozen.

De toekomst

 

We kijken graag naar de toekomst, onze tekentafel  ligt vol met innovatieve ideeën en producten!

 

Wij weten echter dat onze grootse toekomstplannen enkel gerealiseerd kunnen worden als wij goed naar u luisteren. Uw behoeften, belangen, eisen, wensen en verwachtingen zijn de drijfveer voor ons succes, maar ook voor uw succes.

 

Daarom willen wij samen met u de toekomst ingaan. 4More Technology, 4 u. 

bottom of page